'Business Walk and Talk' vastgelegd op het Noord-Hollandpad

12-07-2022

Een groep eerstejaarsstudenten Creative Business van Hogeschool Inholland lanceerde in juni twee filmpjes over de mogelijkheden van buitenoverleg voor bedrijven en koppelde het aan de wandelmogelijkheden op het Noord-Hollandpad.

 

Wandelen en werken, een gezonde combinatie

Van alle Europeanen zitten Nederlandse werknemers het meest – een ongezond record. Buitenoverleg is een manier om mensen weer in beweging te krijgen. Door de beweging in de frisse buitenlucht ontwikkelen de hersenen meer activiteit en neemt het creatieve denken toe, aldus hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Organisaties en bedrijven zien het nut van buitenoverleg in maar weten vaak niet hoe ze dit in de praktijk kunnen verwezenlijken. Marlies van Hal en Ellen van Bodegom geven met hun bedrijf Business Walk and Talk masterclasses, trainingen en adviezen aan bedrijven om een buitenvergadering een gezond onderdeel van de bedrijfscultuur te maken.
 
Zakelijke inzet Noord-Hollandpad

De studenten hebben de etappes en het buitenoverleg op verschillende manieren in beeld gebracht. Ze tonen de voordelen van buitenoverleg – alsook de mogelijkheden om het Noord-Hollandpad te verkennen. Naast het promoten van recreatieve wandelingen laten de filmpjes zien dat je deze mooie route zeker ook zakelijk kunt inzetten.
Een aantal etappes leent zich uitstekend voor buitenoverleg, zoals etappes 12 en 13 bij Halfweg en Spaarnwoude. Slechts 15 minuten rijden of treinen vanaf Amsterdam en Haarlem.
 
Bekijk hier de twee filmpjes die de studenten hebben gemaakt.

Productie gemaakt door: Isa Ummels, Maura Hollebeek, Dani Moraal, Rinze Auke Nauta & Juup Leis
 
 
Productie gemaakt door: Mario Salama, Sem Kunnen, Jennifer Sickman en Senna Vet
 
Kijk voor meer informatie op www.businesswalkandtalk.com