Spring naar inhoud
Noord-Hollandpad

Wandelnetwerk Noord-Holland

Wandelen via keuzepunten

Ontdek naast het Noord-Hollandpad ook het verdere Noord-Hollandse landschap! Op de website en in de app zijn de leukste routes met keuzepunten geselecteerd door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties.

Logo wnh // logo-wnh.png (89 K)

Hoe werkt het wandelnetwerk?

Kies met behulp van www.wandelnetwerknoordholland.nl uit een van de bestaande routes, of stel zelf een route samen met behulp van de routeplanner. De gratis routekaarten (© Kadaster en © OpenStreetMap-auteurs) kun je vervolgens downloaden en printen vanaf de website, delen met vrienden, of direct toevoegen aan de app. De markering van het wandelnetwerk in het veld is leidend voor de routes. GPS-routes kunnen nog wel eens afwijken van de bewegwijzerde route.

De app van Wandelnetwerk Noord-Holland is een handige manier om de door jou gekozen routekaarten altijd op zak te hebben! Zo kun je nooit meer verdwalen onderweg. Een aantal etappes van het Noord-Hollandpad staan ook in de app. Download hier de gratis app.

Ook zonder voorbereidingen kun je meteen gaan wandelen bij een van de startpunten, waar je uit verschillende gemarkeerde routes kunt kiezen. Volg de gekleurde pijlen langs de route en laat je verassen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je ons volgen?