Op zoek naar een leuk cadeautje?

16-12-2019

Ben jij nog op zoek naar een leuke attentie voor onder de kerstboom? Dan hebben we goed nieuws. De nieuwe wandelgids van het Noord-Hollandpad is beschikbaar. En daar zijn we heel erg blij mee. Een compleet herziene editie met een actuele etappe-indeling, nieuwe kaarten, QR-codes voor je GPX-tracks en natuurlijk inspirerende verslagen van de verschillende wandelroutes en tips voor uitjes onderweg. Leuk om weg te geven aan je wandelvriend of vriendin, of om cadeau te doen aan jezelf, dat mag natuurlijk ook!

De nieuwe wandelgids was hard nodig sinds het aantal etappes op de route vorig jaar van 13 naar 16 was uitgebreid. De gids is uiteraard aangepast aan de nieuwe etappe-indeling, maar schenkt ook veel aandacht aan de variatie op het Noord-Hollandpad. Neem alleen al de Wadden, Wieringerwaard, Eilandspolder en Tafelberg in ’t Gooi. Dat zijn vier totaal verschillende landschappen. Op het Noord-Hollandpad kom je eigenlijk alles tegen wat Nederland zo bijzonder maakt. Bloembollen, water, molens, schapen, vogels, heide, Oudhollandse huisjes etc. Deze 3herziene uitgave is gemaakt door Uitgeverij Open Kaart in samenwerking met de auteurs Vladimir Mars en Noes Lautier en met Recreatie Noord-Holland.


De wandelgids Noord-Hollandpad– Wandelen van Texel naar het Gooi in 16 etappes is te koop bij de boekhandel of bol.com. Je kunt hem ook rechtstreeks bestellen bij Uitgeverij Open Kaart door een mail te sturen aan: uitgeverij@openkaart.nl. De prijs is 17,50 euro,excl. verzendkosten.